Alle de fantastiske funktioner på din nye iPhone 11 Pro

Den nye iPhone 11 Pro er udstyret med et forbedret kamerasystem med tre linser. Det giver dig mulighed for at tage fantastiske fotos i næsten enhver situation. Du kan nu zoome ind og ud med en optisk zoom på op til 2x, hvilket giver dig mere fleksibilitet. Kameraet har også en vidvinkel-linse, som giver dig mulighed for at indfange mere af dine omgivelser i et enkelt billede. Derudover er kameraet udstyret med en teleobjektiv-linse, som giver dig mulighed for at tage skarpe portrætfotos med et flot, blødere baggrundsudfokusering.

Bemærkelsesværdig batteri-levetid

iPhone 11 Pro imponerer med sin bemærkelsesværdige batteri-levetid. Med op til 4 timers længere batteritid end forgængeren iPhone XS Max kan du nu få endnu mere ud af din mobil. Det betyder, at du kan streame, spille og surfe i timevis uden at skulle tænke på at finde en stikkontakt. Uanset om du er på farten eller nyder en lang dag på kontoret, kan du stole på, at din iPhone 11 Pro holder dig forbundet. Læs om de nyeste funktioner på iPhone 11 Pro.

Hurtigere og mere kraftfuld processor

Den nye iPhone 11 Pro er udstyret med en kraftfuld A13 Bionic-chip, som giver en markant forbedret ydeevne sammenlignet med forrige generation. Denne processor er 20 procent hurtigere og 30 procent mere energieffektiv, hvilket betyder, at din telefon kører lynhurtigt og holder batteriet længere. Uanset om du streamer video, redigerer billeder eller spiller krævende spil, så leverer iPhone 11 Pro den nødvendige kraft til at håndtere selv de mest krævende opgaver. Hvis du vil vide mere om de seneste iPhone-modeller og deres specifikationer, kan du få mere information om iPhones.

Mere plads til dine filer og apps

Den nye iPhone 11 Pro kommer med op til 512 GB lagerplads, hvilket giver dig rigelig plads til at gemme alle dine filer, fotos, videoer og apps. Du behøver ikke længere at slette indhold for at frigøre plads, da den massive lagring sørger for, at du altid har den nødvendige lagerkapacitet til rådighed. Opbevar dine vigtigste dokumenter, billeder fra dine rejser og de seneste spil uden at bekymre dig om pladsmangel. Den ekstra lagerplads giver dig frihed til at udfolde din kreativitet og holde styr på alt dit digitale indhold.

Forbedret vandafvisende design

Den nye iPhone 11 Pro har et forbedret vandafvisende design, som gør den endnu mere robust og holdbar. Telefonen er nu vandtæt op til 4 meter i op til 30 minutter, så du kan føle dig tryg ved at bruge den i regn eller ved vand. Designet inkluderer også en stærkere glasoverflade, som gør skærmen mere modstandsdygtig over for ridser og skader. Samlet set giver det iPhone 11 Pro en øget modstandsdygtighed, så du kan have den med dig overalt uden at bekymre dig om uheld eller vejrforhold.

Avanceret ansigtsgenkendelse

Den avancerede ansigtsgenkendelse på iPhone 11 Pro er en kraftfuld funktion, der gør det endnu nemmere at låse din telefon op. Den bruger avanceret maskinlæring til at genkende dit ansigt med høj præcision, selv i svagt lys. Funktionen er også sikker, da den kun tillader adgang til din telefon, når den genkender dit ansigt. Derudover kan du bruge ansigtsgenkendelsen til at godkende betalinger og logge ind på apps, hvilket gør din telefon endnu mere praktisk at bruge i hverdagen.

Integreret trådløs opladning

Med den integrerede trådløse opladning kan du nemt og bekvemt oplade din iPhone 11 Pro uden at skulle sætte den i en ledning. Bare placer den på en kompatibel trådløs oplader, og din telefon begynder automatisk at oplade. Det gør det muligt for dig at holde din telefon i gang hele dagen uden at skulle tænke på at sætte den i en stikkontakt. Den trådløse opladning er også praktisk, når du er på farten, da du kan oplade din telefon, uden at skulle finde et kabel.

Kompatibel med 5G-netværk

Selvom iPhone 11 Pro ikke har indbygget 5G-teknologi, er den fuldt kompatibel med 5G-netværk. Dette betyder, at du kan nyde den forbedrede hastighed og kapacitet, når du bruger en 5G-aktiveret SIM-kort i din telefon. 5G-teknologien giver mulighed for op til 10 gange hurtigere download- og uploadhastigheder sammenlignet med 4G LTE. Derudover kan 5G håndtere flere enheder på samme netværk uden at gå på kompromis med ydeevnen. Denne teknologi er især fordelagtig, når du streamer video i høj opløsning, downloader store filer eller bruger krævende apps, der kræver hurtig dataoverførsel.

Forbedret AR-oplevelse

Den nye iPhone 11 Pro tilbyder en forbedret AR-oplevelse takket være dens kraftfulde A13 Bionic-chip og det avancerede kamerasystem. Brugere kan nu nyde en mere realistisk og interaktiv oplevelse, når de udforsker AR-indhold på deres enhed. Kameraernes dybdesensorer giver en mere præcis sporing af omgivelserne, hvilket gør det muligt at placere virtuelle objekter mere naturligt i den fysiske verden. Derudover er den forbedrede grafikydelse med til at skabe en mere flydende og immersiv AR-oplevelse.

Mere sikker med iOS 13

Med iOS 13 er din iPhone 11 Pro endnu mere sikker. Den nye software-opdatering indeholder forbedrede sikkerhedsfunktioner, som giver dig større kontrol over dine personlige data. Funktioner som Face ID, kryptering og privatliv er blevet opgraderet for at beskytte dig bedre mod uautoriseret adgang. Derudover giver iOS 13 dig mulighed for at vælge, hvilke apps der har adgang til din lokation, kamera og andre følsomme oplysninger. Denne øgede kontrol over dine data er med til at gøre din iPhone 11 Pro endnu mere sikker i din hverdag.